sunnuntai 3. elokuuta 2014

Kyllä tarkenee!


Näillä helteillä ei paljon villasukkia tarvita, mutta aina on hyvä sää kutoa niitä. Ihastuin internetin ihmeellisessä maailmassa neulepintaan nimeltä räjähtävä helmineule. En tiedä kuinka virallisesta mallimääritelmästä on kyse, mutta se neulotaan niin, että joka toinen kerros on helmineuletta ja joka toinen sileää neulosta. Nämä sukat on tehty kolmella langalla, siniharmaa 7 veljestä on muodostanut helmineulekerrokset (kantapäätä, resoria ja kärkeä lukuunottamatta). Valkoisella ja monisävylangalla olen tehnyt sileää neulosta. Sitä ei ehkä heti uskoisi, koska siniharmaa helmineulekerros saa juuri sileän neulekerroksen (valkoinen ja monisävylanka) kiemurtelemaan hauskasti. Jalkapohjan puolelta neuloin ainoastaan sileää neulosta. Syksy ja sadekelit ovat tulossa ja tämä on hyvä tapa päästä eroon jämälangoista, joten puikot heilumaan!




2 kommenttia:

  1. Hei! Aivan ihanat sukat. Nämä lähtee itselläni nyt puikoille. Onko tuo monivärilanka 7 veljestä Nostalgiaa? Kiitos vastauksesta! :)

    VastaaPoista
  2. Hei ja kiitos! Valkoinen ja siniharmaa pohjalanka olivat perus-7 veljestä, mutta tuo monisävylanka oli joku jämäkerä, minkä käytin. Veikkaisin, että step-merkkinen. Mukavaa neulomista sinne!

    VastaaPoista